град Варна, Бриз

Overview

ID: #6611
Price: 87,500 €
Type: Апартамент
Contract: Продажба
Location: Бриз
Bathrooms: 1
Bedrooms: 2
Area: 110m2
Rating:
Rate this post

СГРАДАТА Е С АКТ- 14 – В МОМЕНТА СЕ ПОСТАВЯ ДОГРАМАТА И ВЪНШНАТА ИЗОЛАЦИЯ !!!
ЛУКС – КОМФОРТ – ТОП ЛОКАЦИЯ – РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ – ИЗГОДНИ ЦЕНИ – 2 СПАЛНИ – 2 БАНИ – ПАРКОМЯСТО В ЦЕНАТА !!!
ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 0897737117.
М. Г. ПРОПЪРТИС имаме удоволствието да предложим, Вашето ново жилище, в новострояща се жилищна сграда, с модерна архитектура и комуникативна локация.
Жилищата се издават завършени по БДС, с изводи за климатици, висок клас блиндирани входни врати, подовете на циментова замазка, стените на бяла гипсова мазилка, тавани на гипсова шпакловка; санитарни възли на мазилка; ел. инсталация плюс електромер; ВиК инсталация на тапа с монтиран главен водомер.
Преференциални условия за довършителни работи – ДО КЛЮЧ!
Можем да Ви предложим и съдействие за обзавеждане по индивидуален проект изготвен от нашите интериорни дизайнери (с международни постижения), съобразен с Вашите изисквания, вкус и бюджет !!!
Сградата разполага с асансьор, паркинг и красиво озеленен двор.
Локацията осигурява бърз и лесен достъп до центъра на морската ни столица, морската градина, университети, училища и дентски градини, както и до курортните комплекси Св. Св. Константин и Елена и Златни Пясъци.
При покупка на жилище, ние ще извършим всички юридически дейности свързани с подготовката на необходимите документи за изповядване на сделката! При необходимост, можем да Ви предложим безплатно съдействие и преференциални условия за кредитиране от водещи банки с Подарък имуществена застраховка.
ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС ДА ВИ ЗАПОЗНАЕМ С ПАРАМЕТРИТЕ И ВИЗИЯТА НА СГРАДАТА, ЕТАЖНИТЕ ПЛАНОВЕ, КАКТО И ДА ПОСЕТИМ ЗАЕДНО ОБЕКТА НА МЯСТО, ЗА ДА ПРИДОБИЕТЕ ПЪЛНА ПРЕДСТАВА ЗА ВАШЕТО НОВО ЖИЛИЩЕ !!!
За контакт се свържете с отдел продажби на посочените телефони: 0897 737117.

Map