град Варна, Бриз

Overview

ID: #6385
Price: 49,500 €
Type: Апартамент
Contract: Продажба
Location: Бриз
Area: 62m2
Rating:
5 (100%) 1 vote

ЛУКС – КОМФОРТ – ТОП ЛОКАЦИЯ – РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ – ИЗГОДНИ ЦЕНИ – ПАРКОМЯСТО В ЦЕНАТА !!! 
НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ , ОСТАНА САМО ЕДИН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ !!! ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 0897737117. 
М. Г. ПРОПЪРТИС имаме удоволствието да предложим, Вашето ново жилище (ДВУСТАЙНИ И ТРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ), в новострояща се жилищна сграда, с модерна архитектура и комуникативна локация. 

Жилищата се издават завършени по БДС, с изводи за климатици, висок клас блиндирани входни врати, подовете на циментова замазка, стените на бяла гипсова мазилка, тавани на гипсова шпакловка; санитарни възли: стени и таван на мазилка, под на замазка; ел. инсталация плюс електромер; ВиК инсталация на тапа с монтиран главен водомер. 
Преференциални условия за довършителни работи – ДО КЛЮЧ! Предлагаме и съдействие за обзавеждане по индивидуален проект според Вашите изисквания и вкус. 
Сградата разполага с асансьор, паркинг и красиво озеленен двор. 
Локацията осигурява бърз и лесен достъп до центъра на морската ни столица, морската градина, университети, училища и дентски градини, както и до курортните комплекси Св. Св. Константин и Елена и Златни Пясъци. 
При покупка на жилище, ние ще извършим всички юридически дейности свързани с подготовката на необходимите документи за изповядване на сделката! При необходимост, можем да Ви предложим безплатно съдействие и преференциални условия за кредитиране от водещи банки с Подарък имуществена застраховка. 

 

Map