град Варна, Конфуто

Overview

ID: #6718
Price: 53,000 €
Type: Апартамент
Contract: Продажба
Location: Конфуто
Bathrooms: 1
Bedrooms: 1
Area: 76m2
Rating:
Rate this post

ЛУКСОЗНА СГРАДА – КОМФОРТ – ПРЕСТИЖНА ЛОКАЦИЯ – РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ – ИЗГОДНИ ЦЕНИ – ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ ОТДЕЛНО НА ЗАКРИТИ ПАРКОМЕСТА !!! НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС !!!
М. Г. ПРОПЪРТИС имаме удоволствието да предложим, Вашето ново жилище, в новострояща се жилищна сграда пред Акт 15, с модерна архитектура.
Тристайни и двустайни апартаменти, разполагащи с просторни стаи и функционални разпределения! Предлагаме и съдействие за обзавеждане по индивидуален проект според Вашите изисквания и вкус.
Сградата разполага с луксозни общи части, асансьор и покрит паркинг.
Локацията осигурява бърз и лесен достъп до центъра на морската ни столица, университети, училища и дентски градини. Контролиран достъп без абонаментна такса, напълно изградена инфраструктура.
При покупка на жилище, ние ще извършим всички юридически дейности свързани с подготовката на необходимите документи за изповядване на сделката! При необходимост, можем да Ви предложим безплатно съдействие и преференциални условия за кредитиране от водещи банки с Подарък имуществена застраховка.
ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС ДА ВИ ЗАПОЗНАЕМ С ПАРАМЕТРИТЕ И ВИЗИЯТА НА СГРАДАТА, ЕТАЖНИТЕ ПЛАНОВЕ, КАКТО И ДА ПОСЕТИМ ЗАЕДНО ОБЕКТА НА МЯСТО, ЗА ДА ПРИДОБИЕТЕ ПЪЛНА ПРЕДСТАВА ЗА ВАШЕТО НОВО ЖИЛИЩЕ !!!
За контакт се свържете с отдел продажби на посочените телефони: 0897 737117

Map