град Варна , м-т Евксиноград

Overview

ID: #6499
Price: 470,000 €
Type: Къща
Contract: Продажба
Location: м-т Евксиноград
Bathrooms: 4
Bedrooms: 5
Area: 600m2
Rating:
Rate this post

М.Г.Пропъртис имаме удоволствието да ви предложим къща в тоскански стил в един от най-предпочитаните квартали за живеене – Евксиноград.Къщата разполага с 5 спални, състои от четири етажа и има разгънатата застроена площ от 400 кв. м, разположена е в парцел с правилна форма и площ от 600 кв. м. Има обособени 6 броя паркоместа в двора, барбекю с пещ и складово помещение, професионално оформена цветна градина, басейн.
–РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ:
СУТЕРЕН: състои се от: винарна, котелно, склад и коридор.
ПЪРВИ ЕТАЖ: официален вход, антре със санитарен възел, просторен дневен тракт с трапезария и директен излаз към басейна , обособена кухненска част, складово помещение, спалня с излаз към двора, гардеробна и баня с тоалетна.
ВТОРИ ЕТАЖ: Разпределение: коридор, перално помещение, спялня и тераса с гледка към морето , самостоятелна баня с тоалетна. втора спалня с тераса и гледка към морето, третас спалня с тераса и гледка към двора и морето, баня с тоалетна.
ТРЕТИ ЕТАЖ: самостоятелен апартамент , състоящ се от кухненска част, дневен тракт, кът за почивка, баня и тоалетна. От този етаж се излиза на голмяма ПАНОРАМНА тераса
За повече информация и организиране на оглед , се свържете с нас на посочените телефони.

Map