град Варна, м-т Св. Никола

Overview

ID: #4719
Price: 390,800 €
Type: Къща
Contract: Продажба
Location: м-т Св. Никола
Bathrooms: 3
Bedrooms: 3
Area: 649m2
Rating:
Rate this post

МОРСКА ПАНОРАМА ОТ ВСЯКА СТАЯ – ДВОЕН ГАРАЖ – ТОП ЛОКАЦИЯ – АСФАЛТИРАН ПЪТ !!!
САМО ОТ НАС – С ЕКСКЛУЗИВНИ ПРАВА ЗА ПРОДАЖБА !!!
М. Г. ПРОПЪРТИС имаме удоволствието да Ви предложим: триетажна къща с изключително комуникативна локация, спираща дъха морска панорама и южно изложение!
Къщата се продава стилно обзаведена и разполага с двоен гараж, красиво озеленен двор с капково напояване. Разполага с разрешително за надстрояване на още един етаж!!!
Разпределението на къщата е следното:
– първи етаж: входно антре, огромен дневен тракт на две нива, разпределен в хол, кухненска част, трапезария и кът за отмора с камина, санитарно помещение, килер, топла връзка с гаража, широко стълбище към втория етаж и голяма веранда разкриваща уникална морска панорама,
– втори етаж: голяма родителска спалня – 30кв. м, разполагаща със собствен коридор, баня с тоалет и гардеробно помещение, втори коридор, още две спални по 18кв. м. със собствена баня и тоалет, голяма тераса с излаз от трите спални, предлагаща цялата морска панорама, която може желаете и широко стълбище водещо до третия етаж,
– трети етаж: коридор, баня с тоалет и голямо помещение за забавления с кухненска част, тип отворено пространство.
Къщата е построена изключително с качествени материали и технологии на водещи компании и разполага с централна канализация и водопровод, филтрираща система за пречистване и омекотяване на водата, система за събиране на дъждовната вода за поливане, локално парно и най висок клас климатична система – DAIKIN.
При покупката на този изключителен дом, ние ще извършим всички юридически дейности свързани с подготовката на необходимите документи за реализиране на сделката! При необходимост, можем да Ви предложим и безплатно съдействаме за получаване на кредит от водещи банки.
ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС ДА ВИ ЗАПОЗНАЕМ С ПАРАМЕТРИТЕ И ВИЗИЯТА НА ИМОТА, КАКТО И ДА ГО ПОСЕТИМ ЗАЕДНО НА МЯСТО, ЗА ДА ПРИДОБИЕТЕ ПЪЛНА ПРЕДСТАВА ЗА ВАШЕТО НОВО ЖИЛИЩЕ !!! Разполагаме с ЕКСКЛУЗИВНИТЕ права за продажба на имота!

Map