град Варна, м-т Траката

Overview

ID: #6403
Price: 53,000 €
Type: Апартамент
Contract: Продажба
Location: м-т Траката
Bathrooms: 1
Bedrooms: 1
Area: 72m2
Rating:
Rate this post

МОРСКА ПАНОРАМА ОТ ВСЯКА СТАЯ – ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПОКРИТО ПАРКОМЯСТО – ПРЕСТИЖНА ЛОКАЦИЯ – НОВА БУТИКОВА СГРАДА С АСАНСЬОР !!!
САМО ОТ НАС – РАЗПОЛАГАМЕ С ЕКСКЛУЗИВНИТЕ ПРАВА ЗА ПРОДАЖБА !!! 
М. Г. ПРОПЪРТИС имаме удоволствието да ви предложим: един изключителен двустаен апартамент, с красива морска панорама от всяка стая, находящ се в нова БУТИКОВА сграда пред Акт-16, разполагаща с изключителна локация, лесен достъп по равен асфалтиран път, безшумен асансьор, покрит и открит паркинг, красиво озеленяване и контролиран достъп. 
Жилището е с изцяло ЮЖНО изложение и се състои от: коридор, просторен дневен тракт с кухненски бокс, голяма спалня, баня с тоалет – 3, 5 кв. м. , килер и панорамна тераса. Възможно е закупуване отделно на голямо паркомясто в подземния паркинг на сградата, с лесен достъп по широка рампа с малък наклон, на ИЗГОДНА ЦЕНА !!!
Издава се в степен на завършеност по БДС, като при желание от Ваша страна можем да Ви предложим и съдействие за обзавеждане по индивидуален проект изготвен от нашите интериорни дизайнери (с международни постижения), съобразен с Вашите изисквания, вкус и бюджет !!! 
Сградата е с модерна архитектура и е изпълнена само с качествени материали и технологии на водещи компании в сферата на строителството. 
Цялостната, модерна концепция, просторното и функционално разпределение и луксозното изпълнение на сградата ще ви осигурят: ЕКСКЛУЗИВНОСТ, КОМФОРТ и УЮТ, които са така необходими за да се наслаждавате на пълноценен живот!

При покупка на жилище, ние ще извършим всички юридически дейности свързани с подготовката на необходимите документи за изповядване на сделката! При необходимост, можем да Ви предложим и безплатно съдействаме за получаване на кредит от водещи банки с Подарък имуществена застраховка. 
ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС ДА ВИ ЗАПОЗНАЕМ С ПАРАМЕТРИТЕ И ВИЗИЯТА НА СГРАДАТА, КАКТО И ДА ПОСЕТИМ ЗАЕДНО АПАРТАМЕНТА НА МЯСТО, ЗА ДА ПРИДОБИЕТЕ ПЪЛНА ПРЕДСТАВА ЗА ВАШЕТО НОВО ЖИЛИЩЕ !!!

 

Map