град Варна, Спортна зала

Overview

ID: #5411
Price: 64,500 €
Type: Апартамент
Contract: Продажба
Location: Спортна зала
Bathrooms: 1
Bedrooms: 1
Area: 52m2
Rating:
Rate this post

ВЕЧЕ СМЕ НА ЕТАП: ИЗГРАЖДАНЕ НА ПЕТИЯ ЕТАЖ !!!
ЛУКС – КОМФОРТ – ТОП ЛОКАЦИЯ – БУТИКОВА СГРАДА – ГЪВКАВА СХЕМА НА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ – !!! ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОБОСОБЯВАНЕ НА ДВЕ ОТДЕЛНИ СТАИ !!!
РАЗПОЛАГАМЕ С ЕКСКЛУЗИВНИТЕ ПРАВА ЗА ПРОДАЖБА В СГРАДАТА !!! За контакт и резервация, се свържете с отдел продажби на посочените телефони: 0899 966021. РАБОТИМ С КОЛЕГИ !!!
М. Г. ПРОПЪРТИС имаме удоволствието да предложим, Вашето ново жилище, в най новата луксозна жилищна сграда, в района на СПОРТНА ЗАЛА, НА 150 метра от МОРСКАТА ГРАДИНА, разполагаща с модерна архитектура, асансьор, паркоместа и гаражи.
Останаха за продажба САМО 4 жилища с площи от 93, 40 кв. м. до 168, 32 кв. м. : 2 тристайни, 1 четиристаен и 1 едностаен на партера – 53, 80 кв. м. , към който има бонус голям вътрешен двор !!! В момента се изгражда петия етаж !!!
Възможност за отделно закупуване на паркомясто или гараж.
Жилищата се издават завършени по БДС, с блиндирани входни врати, подовете на циментова замазка, стените на бяла гипсова мазилка, тавани на гипсова шпакловка; санитарни възли: стени и таван на мазилка, под на замазка; ел. инсталация плюс електромер; ВиК инсталация на тапа с монтиран главен водомер.
При желание от Ваша страна можем да Ви предложим и съдействие за обзавеждане по индивидуален проект изготвен от нашите интериорни дизайнери (с международни постижения), съобразен с Вашите изисквания, вкус и бюджет !!!
Въвеждането на сградата в експлоатация (Акт – 16) е предвидено до октомври 2019 г.
Централната локация на сградата осигурява бърз и лесен достъп до пешеходната зона на морската ни столица, морската градина, университети, училища и дентски градини, както и до курортните комплекси Св. Св. Константин и Елена и Златни Пясъци, Летище Варна и др.
При покупката на жилище, ние ще извършим всички юридически дейности свързани с подготовката на необходимите документи за изповядване на сделката!
При необходимост, можем да Ви предложим безплатно съдействие и преференциални условия за кредитиране от водещи банки с Подарък имуществена застраховка.
ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС ДА ВИ ЗАПОЗНАЕМ С ПАРАМЕТРИТЕ И ЛОКАЦИЯТА НА СГРАДАТА, ЕТАЖНИТЕ ПЛАНОВЕ, КАКТО И ДА ПОСЕТИМ ЗАЕДНО ОБЕКТА НА МЯСТО, ЗА ДА ПРИДОБИЕТЕ ПЪЛНА ПРЕДСТАВА ЗА ВАШЕТО НОВО ЖИЛИЩЕ !!!

Map