Properties

град Варна, Левски
Продажба
53,000 €
Левски
Area: 60m2
1
1
област Варна, с. Здравец
Продажба
34,000 €
с.Здравец
Area: 1065m2
град Варна, м-т Траката Св. Никола
Продажба
107,000 €
м-т Св. Никола
Area: 101m2
1
2
област Варна, м-т Ален мак
Продажба
135,000 €
м-т Ален Мак
Area: 610m2
град Варна, м-т Боровец - юг
Продажба
15,000 €
м-т Боровец - юг
м-т Боровец - север
Продажба
60,000 €
м-т Боровец - север
Area: 120m2
ПРОДАДЕН !! град Варна, Базар Левски
Продажба
34,500 €
Левски
Area: 50m2
1
1
ПРОДАДЕН!!! град Варна, БОРОВЕЦ ЮГ
Продажба
20,000 €
Галата
Area: 1177m2
област Добрич, с. Топола
Продажба
154,438 €
с.Топола
Area: 4174m2
област Варна, м-т Кабакум
Продажба
135,000 €
м-т Кабакум
Area: 94m2
1
2
област Добрич, с. Оброчище
Продажба
115,000 €
с.Оброчище
Area: 300m2
2
4
град Варна, м-т Евксиноград
Продажба
200,000 €
м-т Евксиноград
Area: 150m2
1
2
град Варна, м-т Св. Никола
Продажба
390,800 €
м-т Св. Никола
Area: 649m2
3
3
ПРОДАДЕН !!! град Варна, Левски
Продажба
25,000 €
Левски
Area: 54m2
1
град Варна, Бриз
Продажба
83,000 €
Бриз
Area: 115m2