Posted by on

Търсите мечтания дом? – ДВУСТАЙНИ И ТРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ

ДВУСТАЙНИ , ТРИСТАЙНИ И ЧЕТИРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ , НАМИРАЩИ СЕ В НАЙ ПРЕДПОЧИТАНИЯ КВАРТАЛ ЗА ЖИВЕЕНЕ.

В МОМЕНТА СМЕ ВЕЧЕ В ИЗГРАЖДАНЕ НА ТРЕТИЯ ЕТАЖ !!! – ЛУКС – КОМФОРТ – ТОП ЛОКАЦИЯ – ГЪВКАВА СХЕМА НА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ – ИЗГОДНИ ЦЕНИ !!! НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ, ОСТАНАХА САМО НЯКОЛКО СВОБОДНИ ЖИЛИЩА – с една и две спални !!!
М. Г. ПРОПЪРТИС имаме удоволствието да предложим, Вашето ново жилище, в най новострояща се жилищна сграда, с модерна архитектура.
Конкретното жилище се състои от: коридор, просторен дневен тракт с кухненска част и трапезария, голяма спалня, голяма баня с WC, килер и две тераси.
Жилищата се издават завършени по БДС, с изводи за климатици, висок клас блиндирани входни врати, подовете на циментова замазка, стените на бяла гипсова мазилка, тавани на гипсова шпакловка; санитарни възли: стени и таван на мазилка, под на замазка; ел. инсталация плюс електромер; ВиК инсталация на тапа с монтиран главен водомер.
Преференциални условия за довършителни работи – ДО КЛЮЧ! Предлагаме и съдействие за обзавеждане по индивидуален проект според Вашите изисквания и вкус. 
Сградата разполага с асансьор, паркинг и гаражи.
Локацията осигурява бърз и лесен достъп до центъра на морската ни столица, морската градина, университети, училища и дентски градини, както и до курортните комплекси Св. Св. Константин и Елена и Златни Пясъци.
При покупка на жилище, ние ще извършим всички юридически дейности свързани с подготовката на необходимите документи за изповядване на сделката! При необходимост, можем да Ви предложим безплатно съдействие и преференциални условия за кредитиране от водещи банки с Подарък имуществена застраховка.
ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС ДА ВИ ЗАПОЗНАЕМ С ПАРАМЕТРИТЕ И ВИЗИЯТА НА СГРАДАТА, ЕТАЖНИТЕ ПЛАНОВЕ, КАКТО И ДА ПОСЕТИМ ЗАЕДНО ОБЕКТА НА МЯСТО, ЗА ДА ПРИДОБИЕТЕ ПЪЛНА ПРЕДСТАВА ЗА ВАШЕТО НОВО ЖИЛИЩЕ !!!  ДВУСТАЙНИ , ТРИСТАЙНИ И ЧЕТИРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ , НАМИРАЩИ СЕ В НАЙ ПРЕДПОЧИТАНИЯ КВАРТАЛ ЗА ЖИВЕЕНЕ.! НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ, ОСТАНАХА САМО НЯКОЛКО СВОБОДНИ ЖИЛИЩА – с една и две спални !!!
За контакт се свържете с отдел продажби на посочените телефони: 0897 737117.