Properties

град Варна, Левски
Продажба
72,000 €
Левски
Area: 61m2
1
1
област Варна, с. Звездица
Продажба
20,500 €
с. Звездица
Area: 826m2
област Варна, гр. Игнатиево
Продажба
30,000 €
Игнатиево
Area: 1759m2
град Варна, м-т Траката
Продажба
50,000 €
м-т Траката
Area: 1050m2
град Варна, Бриз
Продажба
219,000 €
Бриз
Area: 240m2
3
2
град Варна, Галата
Продажба
59,000 €
Галата
Area: 600m2
град Варна, Център
Продажба
375,000 €
Център
Area: 260m2
2
3
област Варна, с. Кичево
Продажба
80,000 €
с.Кичево
Area: 2395m2
област Бургас, гр. Созопол
Продажба
49,900 €
Созопол
Area: 60m2
1
1
област Варна, гр. Игнатиево
Продажба
171,810 €
Игнатиево
Area: 5727m2
област Варна, с. Звездица
Продажба
40,000 €
с. Звездица
Area: 1586m2
град Варна, Кайсиева градина
Продажба
40,881 €
Кайсиева градина
Area: 75m2
1
2
град Варна, Кайсиева градина
Продажба
34,510 €
Кайсиева градина
Area: 59m2
1
1
град Варна, Трошево
Продажба
65,000 €
Трошево
Area: 76m2
2
2
област Варна, к.к. Св.Св. Константин и Елена
Продажба
50,000 €
Св. Св. Константин и Елена
Area: 50m2
1
1