Properties

град Варна, Левски
Продажба
72,000 €
Левски
Area: 61m2
1
1
град Варна, Бриз
Продажба
219,000 €
Бриз
Area: 240m2
3
2
град Варна, Център
Продажба
375,000 €
Център
Area: 260m2
2
3
област Бургас, гр. Созопол
Продажба
49,900 €
Созопол
Area: 60m2
1
1
област Варна, с. Звездица
Продажба
40,000 €
с. Звездица
Area: 1586m2
град Варна, Кайсиева градина
Продажба
40,881 €
Кайсиева градина
Area: 75m2
1
2
град Варна, Кайсиева градина
Продажба
34,510 €
Кайсиева градина
Area: 59m2
1
1
град Варна, Трошево
Продажба
65,000 €
Трошево
Area: 76m2
2
2
област Варна, к.к. Св.Св. Константин и Елена
Продажба
50,000 €
Св. Св. Константин и Елена
Area: 50m2
1
1
град Варна, Конфуто
Продажба
72,900 €
Конфуто
Area: 102m2
1
2
град Варна, Конфуто
Продажба
53,000 €
Конфуто
Area: 76m2
1
1
гр.Варна , Чайка
Продажба
70,000 €
Чайка
Area: 70m2
1
2
гр.Варна , Гръцка махала
Продажба
120,000 €
Гръцка махала
Area: 100m2
област Варна, гр. Аксаково
Продажба
110,000 €
Аксаково
Area: 1373m2
град Варна, Бриз
Продажба
102,500 €
Бриз
Area: 128m2
1
2